Kampanje

U saradnji sa laboratorijom Labodijagnostika udruženje Hronos obezbedilo je popust od 20% svojim članovima. Članovi sa regulisanom članarinom za ovu godinu se mogu javiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na broj 063/702-6683 (radnim danima 12-17h). Vaučere ćemo 2 puta nedeljno dostavljati poštom.

Ukoliko niste član udruženja Hronos, a želite da postanete detaljnije informacije možete pronaći OVDE.

Podrška našim kolegama iz AS Centra.Ivana Dragojević precednica Hronos-a, zamenica ministra zdravlja dr Dragana Vujičić, šefica odeljenja za HIV/AIDS, virusne hepatitise, polno prenosive infekcije i tuberkulozu, dr Danijela Simić, Asocijacija žena Plus.

Završna tribina Foruna pacijenata

„Progovori i ti“

U utorak 13. decembra, sa početkom u 20 časova

 

Ustanova kulture „VUK“, scena KULT, Bulevar Kralja Aleksandra 77a

Boluju od teških bolesti. Neke su smrtonosne, neke nisu, ali im otežavaju svakodenevno funkcionisanje. Protiv bolesti se nekada bore i sami jer ni od najbližih nekada ne dobijaju neophodnu podršku. Neretko kriju bolest, da im porodica i prijatelji ne bi okrenuli leđa. Država im ne daje odgovarajuću zdravstvenu podršku i lečenje...

Njih osmoro predstavljaju više desetina hiljada obolelih od raka jajnika, dojke, malignog melanoma, retkih bolesti, hepatitisa, psorijaze.

Prvi put na daskama koje život znače zajedno progovaraju o svojim bolestima i problemima.

Dođite da čujete njihov glas, jer u budućnosti na njihovom mestu može da bude svako od nas.